Skal du med?

Netværksmøder

Se datoerne for kommende netværksmøder og sæt kryds i kalenderen

Kommende møder

6. oktober 2022

Morgenmøde hos Sundby-Hvorup Boligselskab

I knap 80 år har Sundby-Hvorup Boligselskab sørget for gode boliger til lav husleje og er en aktiv spiller i udviklingen af Aalborg-kommune nord for Limfjorden. Gennem de seneste 10 år har Sundby-Hvorup Boligselskab renoveret boliger for 1,6 mia. kr. Boligselskabet er også en arbejdsplads for mere end 70 medarbejdere.

Tilmelding

Tilmelding til Lisbeth Liv Olesen på mail: lio-jobcenter@aalborg.dk senest 3. oktober 2022.

3. november 2022

Eftermiddagsmøde hos Vodskov Bilsyn

På Thistedvej 110 finder du Vodskov Bilsyns afdeling i Nørresundby.

Vodskov Bilsyn tilbyder syn inden for stort set alle kategorier, og flere gange om året har synshallen lækre tilbud og arrangementer.

Mens du venter på din bil, så kan du nyde en kop kaffe og spille flipper. Og hvis du er vild med biler, så arrangerer Vodskov Bilsyn også hyggeaften for vennerne med bilsnak og lidt godt at spise.

Til eftermiddagsmødet vil Thorkil køre pølsevognen frem. 

Tilmelding

Tilmelding til Lisbeth Liv Olesen på mail: lio-jobcenter@aalborg.dk senest 31. oktober 2022.

Seneste møder

15. juni 2022​

Take off i Lufthavnen

Vi havde et vellykket netværksmøde i Erhverv9400 før sommerferien, hvor HR-chef Rikke Ørsted Thomsen viste os rundt behind the scenes og fortalte om lufthavnens historie og ambitiøse planer for fremtiden.

Vi benyttede mødet til at vende målsætninger og mål for netværket, og alle deltagerne var enige om, at der er basis for et lokalt forankret erhvervsnetværk.

Læs mere om lufthavnen her: https://aal.dk